Sexmassage gav mig et nyt liv.

Med sexmassage kan du få ny energi i en travl hverdag.

Sexmassage kan give dig fornyet energi og velvære, efter en lang og hektisk dag på jobbet. Det er vigtigt og huske sig selv i en travl hverdag, med job, børn og hvad der ellers høre til.

Derfor forkæler jeg tit mig selv, med en fræk og afslappende sex massage hjemme i privaten. Det sker når jeg har behov for, at få mine batterier ladet op, og selvfølgelig mangler noget frækt selvskab.

Det foregår på den måde jeg bestiller en mandlig massør! Han kommer med alt det nødvendige, så jeg ikke behøves tænke på noget som helst. Jeg skal kun ligge mig tilbage, og nyde min sex massage.

Min overbevisning er nemlig, at vi kvinder er lykkeligere efter en god orgasme og mere afslappet i kroppen.

Sexmassage hvordan foregår det?

Selve sex massagen foregår på den måde, at du får en typisk oliemassage! Du bliver masseret af et par kyndige mandehænder, der forkæle hele din nøgne krop til perfektion.

Når du er færdig med din almindelige massage, så vil din massør starte med den frække del af massagen. Her kommer det så an på hvad i har aftalt, det kan være han skal slikke dig, eller kun massere din fisse til orgasme.

Uanset hvilken måde du vælger, at få din orgasme på. Så er orgasmen klimax for, at give dig en afslappende fornemmelse.

Massage sex kan forekomme med din massør.

Jeg har oplevet flere gange min massør og mig, er blevet så liderlige under massage, at vi har kneppet. De fleste mandlige sex massører, knepper dig ganske gratis.

Er du blevet lidt tændt på, at høre mere om sexmassage? Eller endnu bedre selv, at opleve det på din krop?

Så vil jeg helt sikkert anbefale, at du finder din mandlige sex massør den hjemme side der hedder muffpage.com